24 Aralık 2018 Pazartesi

Tr.Link ile Link Kısaltarak Para Kazanma!

Yazar Tarih 24 Aralık 2018 Pazartesi

Link kısaltarak para kazanma işi yaptıran siteleri incelemeye devam ediyoruz. Bu yazıda Türk yapımı bir siteyi inceleyeceğiz: TrLink! Tr.Link adresinden ulaşılabilen site geçtiğimiz günlerde tasarımını da yeniledi. Peki trlink nedir, para kazandırır mı, güvenilir mi, para kazanma taktikleri var mı gelin birlikte öğrenelim.

TrLink Nedir?

2017 yılında piyasaya çıkan Türk yapımı link kısaltma sitesidir. Tasarımsal açıdan diğer link kısaltma servislerinden farklı olan bu yeni site link kısaltarak ve referanslar yoluyla para kazanmanızı sağlıyor. CPM oranları diğer sitelere göre bir miktar daha yüksek olan siteye reklam vererek ürün ve hizmetlerinizi de tanıtabilirsiniz. Klasik, diğer sistemler de olduğu gibi uzun linklerinizi ücretli linklere çevirerek para kazanabilirsiniz. TL yerine Dolar para birimiyle çalışan siteye üye getirdikçe de para kazanıyorsunuz. Geçtiğimiz günlerde panel tasarımını tamamen yenileyen bu siteden nasıl, kadar para kazanılır ve güvenilir mi bakalım…
TrLink sitesine kayıt olmak için tıklayın!

TR.Link Para Kazanma Yolları

Link Kısaltarak Para Kazanma: Siteye üye olduktan sonra panele giriş yapın ve hali hazırda tıklanmaya değer linklerinizi kısaltın. Kısalttığınız linklerdeki reklamlar görüntülendikçe ve tıklandıkça para kazanacaksınız. Tıpkı diğer link kısaltma sitelerinde olduğu gibi. Site getirdiğiniz trafiğin kalitesine göre CPM belirliyor. Yani normalda 1000 tıklanmaya ödenen CPM ücretini yükseltebiliyorsunuz. Bunu yapmanın yolu ise reklamlara tıklayanların oradaki ürün veya hizmetin sitesine gidip abone olması, indirmesiyle oluyor. Yani reklamı görüp geçmek pek kazandırmıyor, önemli olan etkileşim yaratmak. Bir oyun reklamı çıktıysa ve ziyaretçi bu oyunun sitesine gidip indirirse CPM yükseliyor. Ne kadar kazandırdığından aşağıda detaylı bahsedeceğiz.
Referans Kazancı: Tr.Link sitesine getirdiğiniz üyelerin kazançlarından pay alabiliyorsunuz. Her referansınız kazandıkça size de ödeme yapılıyor. Referans payı %10, ortalama bir rakam belirlenmiş. Referans linklerinizi olabildiğince çok kişinin bulunduğu site ve forumlarda paylaşarak kazancınızı arttırabilirsiniz. Eğer kendinize ait bir siteniz varsa siteden alacağınız bannerlar ile yine referans kasabilirsiniz.

 

Ne Kadar Kazandırıyor?

Siteden link kısaltarak 1000 tıklamaya (CPM) sabit bir para ödemiyor. Yukarıda da belirttiğim gibi bu oran trafik kalitesine göre değişiyor. Kullanıcılardan aldığım geri dönüşlere göre 5-15 TL arasında CPM ödediklerini söyleyebiliriz. Site destek ekibinin belirttiği rakam ise 10 – 25 TL arası CPM ödedikleri şeklinde… Bu sitenin bir de premium üyelik seçeneği var. Bu özelliği trafik kalitesi yüksek üyelere premium hakkı tanınıyor ve CPM ücreti 35 – 50 TL’ye yükseltiliyor. Premium özelliğini kazanmak için olabildiğince çok ve kaliteli ziyaretçilerin linklerinize tıklaması gerekiyor. Bu üyeler reklamları görüntülemekle kalmayıp, söz konusu siteyi ziyaret ederek etkileşimde bulunmalıdır.

Ödeme Alma (Para Çekme) ve Ödeme Kanıtı

Tr.Link sitesinden ödeme almak için birçok farklı yöntem belirlenmiş. Ödeme alt limitleri ise her yöntemde değişik. Sitenin en iyi yanı banka hesabına ödeme yapıyor olması. Yakında günlük ödeme yapacağını belirten siteden ödeme alanlar var. Bunlardan bir tanesini alt tarafa ekledim. Ayrıca hangi yöntemde alt limiti ne kadar bilgisine de yer verdim;

Para Çekme Yöntemi Alt ödeme limit
Papara ₺20,00
PayPal ₺20,00
Bitcoin ₺50,00
Webmoney ₺10,00
Banka Havalesi ₺100,00

Ödeme Kanıtı:



TrLink sitesine kayıt olmak için tıklayın!

Konu alıntıdır konu sahibi; https://parakazanma.gen.tr

2 yorum:

  1. Link kısaltarak para kazanma epey güzel bir iş. Türk sitesini paylaştığınız için ise ayrıca teşekkür ederim. Vermiş olduğunuz site çok fazla reklamda göstermiyor tavsiye edilir.

    YanıtlaSil
  2. Paribu güvenilir mi diye merak ediyorsanız tıklayın: paribu güvenilir mi

    YanıtlaSil