5 Kasım 2017 Pazar

Adsense Harici Alternatif Reklam Firmaları

Yazar Tarih 5 Kasım 2017 Pazar

Herkese merhaba arkadaşlar bugün sizlere Google Adsense haricindeki alternatif firmaları tanıtacağım biliyorsunuz Google Adsense'nin koşulları fazlasıyla katı bu yüzden çoğu arkadaşımızın başvurusu kabul edilmiyor o yüzden bu tip harici firmalara yöneliyorlar bence doğruda yapıyorlar siteniz gelişirken bile para kazanmak güzel bir şey gelişince bile bazıları google adsense yerine alternatif firmaları tercih ediyorlar neyse bugün sizler için benim listeme göre en iyi reklam firmalarını derledim umarım yardımcı olur. 

1.Adcash
Adcash güvenilir ve bayağı köklü bir firmadır reklam şekilleri banner tarzında görünebilir reklamlardır reklam modelleri görüntülenme ve tıklanma başı fiyatlandırmadır. (yani gören tekil kişiden ve tıklayan tekil kişiden para kazanırsınız.) benim kendi kullandığım ve şahsen beğendiğim bir firmadır. Kayıt Olmak için Tıkla.

2.Wordego
Wordego baya'dır takip ettiğim firmalar arasında daha kullanmadım fakat gerek web siteleri gerek internetteki yorumlara bakıldığında tüm kullanıcıları memnun reklam tipi banner tıklanma başı kazanç elde edilebiliyor bunun dışında görüntülenme başına seçeneği'de olduğu söyleniyor. şahsen kendi fikrim kullanmama rağmen çok beğendim. Kayıt Olmak için Tıkla.

3.Adnimo
Adnimo kendi web sitemde kullandığım bir reklam platformudur bu reklam tipi ise banner değildir yani site içinde bir kısımda gözükmez sitemizde pop-up yani mause ile herhangi bir alana tıkladığımızda açılan penceredeki reklamlardan kazanç elde ederiz türk bir firma olması çok ayrıcalıklı ve güzel destek talepleri çok hızlı cevaplanıyor ve kazanç oranları çok yüksek bu yüzden tavsiyelerimin arasındadır. Kayıt Olmak için Tıkla.

4.CpmFun
Cpm Fun görüntülenme başına en çok kazanç sunan sistemlerden biri diyebilirim bu firmada reklamlar banner şeklindedir fakat ziyaretçinin reklama tıklamasına gerek yoktur. yani sitenize girmesi ve reklamı görmesi yeterlidir. bu yüzden CPM reklamlar tıklama olmadığı için daha çok tercih ediliyor fakat malesef ki tıklama oranına göre daha düşük fiyatları var. Kayıt Olmak için Tıkla.

5.AdMatic
Türkiyenin en köklü reklam firmalarından birisidir fakat onay süreci diğer sistemlere göre biraz daha farklıdır her sistemi kabul etmezler site hitinizin biraz yüksek olması gerekmektedir bireysel olarak bende başvurumu yaptım sistemi fazlasıyla beğendim bu reklam firmasınında açılır Splash türü ve banner türü reklamları vardır.
Kayıt Olmak için Tıkla.

6.Adhood
Adhood firmasını farklı bir bloğumda 6 aylık bir kullanım sürecim oldu firmayı 6 ay boyunca gerek teknik gerek sosyal anlamda çok destek oldular her türlü sorunuma çözüm buldular ve gayet hızlı ve stabil bir şekilde çözdüler. yani önerebileceğim firmalar arasında fakat bu firmada AdMatic gibi biraz daha farklı ve zor hitinizin biraz yüksek olması şart. Kayıt Olmak için Tıkla.

7.Adtriplex
Adtriplex firması çok hızlı kayıt olabileceğiniz ve çok fazla koşul istemeyen bir firmadır reklam tipleri banner şeklindedir tıklanma başı kazanç sağlıyorlar yani site hitiniz düşük ise önereceğim bir firmadır hızlı kabul işlemi sağlıyorlar, kısa süreliğine bakımdalar yakında açılacaklar belkide bu yazıyı okuduğunuzda açılmış olabilir :)  Kayıt Olmak için Tıkla.

8.ReklamStore
Reklam Store'da köklü olan firmaların arasındadır baya'dır bu işi yapan bir firma daha önce kullanmıştım memnun kalmıştım oda bu listemizde yer alacaktır bu firmanın'da onay süreci biraz zordur sitenizin google aramalarında çıkması ve hitinizin biraz yüksek olması gerekmektedir reklam fiyatlandırmasıda google adsense yakın değerlerdedir yani en fazla kazandıran firmalardan biridir diyebilirim. Kayıt Olmak için Tıkla.

9.Yllix
Yllix web sitenizdeki reklamları otomatik olarak gösteren ve sitenize uygun olan reklamları gösteren akıllı bir sistemi olan bir firmadır.yani reklam tipini sitenize özel olarak ayarlıyorlar ve en önemlisi minimum çekim ücreti 1$ :) komik geldi değil mi? evet ama gerçek 1$ olunca paranızı haftalık olarak çekebiliyorsunuz benim beğendiğim bir firma kullanmanızı tavsiye ederim. Kayıt Olmak için Tıkla.

10.AdToMatik
AdToMatik gösterim ve tıklama başına kazanç sağlayabileceğiniz bir reklam ağıdır. Bünyesinde standart bannerler bulunmaktadır ve kullanımı kolay bir arayüze sahiptir. güvenilir bir firmadır fakat ödemeleri 100$ olunca çekebiliyorsunuz buda bir dezavantaj fakat site hitiniz yüksekse günlük 100$ kazanabiliyorsanız çok iyi bir firma olabilir tercih edilebilir bir firma. Kayıt Olmak için Tıkla.

11.Link.TL
Biliyorum şuan bir çoğunuz ne alakası var link.tl bir link kısaltma servisi kısaltılan linkler üzerinden para kazandırıyor dediniz fakat link.tl'nin yeni sistemiyle birlikte siteye banner,splash ve toplu link kısaltan reklam türleri geldi banner reklamları sitenize eklediğinizde eklenen banner'a tıklayıp kayıt olan üyelerden belirli bir gelir elde edersiniz splash reklam yani site açıldığında bir pencere açılıyor ve site arka planda gözüküyor fakat 10sn bekleme süreci ardından reklamı kapat dedikten sonra siteye tamamiyle erişim sağlayabiliyorsunuz, toplu link kısaltma servisi ise sitenize eklediğiniz bir kod ile site içindeki tüm indirme veya yönlendirme linkleri kısaltılıyor ve toplu link kısaltmış oluyorsunuz kendi sitenizin linki haricinde site hitiniz yüksek ise tercih edilebilir bir reklam türüdür.  Kayıt Olmak için Tıkla.

Bonus (GCM Partner)
Gcm Partner Banner Tarzı reklamlarla Üye başına 1$ veren ve en fazla kazandıran sistem diyebilirim yani önerilerimin arasında bonus'u paylaşıyor sisteme üye olmak çok kolay hiç bir onay süreci yok direk banner kodunu sitenize koyuyorsunuz ve hızlıca para kazanmaya başlıyorsunuz 100'lerce banner var ve çok basit bir sistem sizin sitenizdeki bannerlara tıklayıp üye olanlardan 1$ kazanıyorsunuz mesela site içinde bir banner'da "İnternet Sitenizden Para Kazanmak için Tıklayın" başlıklı bir banner açılıyor ve kullanıcı bu banner'a tıklayıp kayıt oluyor ve sizde 1$ kazanmış oluyorsunuz çok karlı bir sistem tavsiye ederim. Kayıt Olmak için Tıkla.
___________________________________________________________________________________
Admin'in Önerisi: Benim önerilerime gelirsek Adcash,Wordego,CPMFun,Adnimo ve GCM Partner olacaktır. çünkü diğer firmaların onay süreçleri (Link.TL Hariç) bu firmalara göre biraz daha zor çoğu blogger kullanıcısı zaten adsense'ye kayıt olamadığı için alternatif yollar ararlar ama kabul edilmeyecekleri bir firmaya kayıt olmakta boşa zaman harcamak olur tabi burdaki firmaların hiç biri adsense kadar katı kurallara sahip değiller fakat diğerlerinin onay işlemleri biraz daha farklıdır. en kolay üye alan sistemler benim için bir adım öndedir.

Not: Önerdiğim firmalardan kesinlikle bir reklam veya ücret almadım yani bir sponsorluk yoktur.
___________________________________________________________________________________

Bugünkü konumuz bu kadardı okuduğunuz için teşekkürler. Herhangi bir sorun yaşıyorsanız yorum bölümünden destek isteyebilirsiniz keyifli günler dilerim..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder