3 Kasım 2017 Cuma

Adnimo ile Para Kazanmak !

Yazar Tarih 3 Kasım 2017 Cuma

Herkese merhaba arkadaşlar bugün yine farklı bir konuyla karşınızdayım bugünkü konumuzda Adnimo adlı reklam firmasını tanıtacağım reklamlar banner halinde değildir. yani reklamlar sitenizde 300x300 boyutunda veya farklı bir boyutta gözükmezler pop-up yani açılır menü reklamlarıdır yani siteye girenlere kendi belirlediğiniz sayıya göre mesela günde 5 kere veya 50 kere siteye giren kişi herhangi bir reklam görmüyor fakat mause ile herhangi bir yere tıkladığında bir sayfa açılıyor buna da pop-up (yani açılır pencere) deniyor aşağıda açılır pencerelerin fiyatları listelenmiştir ve belirtmek isterim ki kesinlikle reklam yoktur. (Aşağıda bıraktığım Kayıt linki bireysel Referansıma aittir yani aşağıdaki link üzerinden kayıt olursanız sizi sisteme ben getirdiğim için sizin eklediğiniz reklamlardan elde ettiğiniz kazanç'dan hiç bir kesinti olmadan bende kazanıyorum referans linki'm den üye olursanız sevinirim) beğendiğim bir sistem olduğu için ve eskiden de kullandığım için paylaşma gereği duydum Google Adsense den onay alamayan arkadaşlarımız bayağıdır farklı bir reklam firması soruyordu ve işte karşınızda Adnimo !


Öncelikle Adnimo Firmasının Kazanç Oranlarına bakalım. 

Dizi/Film :
1 Pop-up açılma : 0.0006$-0.006$


Yetişkin kategori:
1 Pop-up açılma : 0.0003$-0.006$


Örnek pop-up Kazancı:
Pop-up da her açılma ücretlendirilir.
100k tekil hiti olan bir sitenin 300k sayfa gösterimi olduğunu düşünürsek.
Dizi/Film : 300.000x0.0006 = 180$ (Bugünkü kurla : 635 TL/gün kazanç)
Yetişkin : 300.000x0.0003 = 90$ (Bugünkü kurla : 315 TL/gün kazanç)


Bu hesaplamalar en düşük kazançlara göre hesaplanmıştır yani daha yüksek paralar kazanmanızda mümkün.





Not: Yazılan kazançlar bugünkü gerçek yayıncı ortalamaları üzerinden hesaplanmıştır ve bu hesaplamalara %15-20 civarı adblock kullanan ziyaretçilere görünmeyen reklamlar dahil edilmemiştir.

Gördüğünüz gibi mükemmel kazanç oranları var diyebilirim peki sistem nasıl çalışıyor isterseniz birazda ondan bahsedelim?

İlk olarak Adnimo sitesine Üye Oluyoruz. 
Hesabımıza Tanımladığımız Mail Adresimize Gelen E-Mail Onayının ardından sisteme giriş yapıyoruz. Sistem Paneli Türkçe olduğu için çok basit solda bulunan Menü'den Ödeme Bilgilerine geçip ilk olarak bir ödeme alacağımız platformu seçiyoruz. Şuan aktif ödeme yöntemleri olarak (Paypal,İninal,Havale ve Western Union var.) isterseniz hemen eklemeyin paranızı sistemde biriktirip eklebilirsiniz. neyse hemen devam edelim ödeme yöntemini eklediniz veya eklemediniz diyelim sitenin sol menü'sünden "Sitelerim" seçeneğine tıklıyoruz. ve ordanda Yeni Site Ekle butonuna tıklar tıklamaz karşımıza böyle bir sayfa açılıyor.
Bu kısımda Yeni Site Ekle dedikten sonra açılan pencerede siz bir Meta Tag Kodu vericektirler bu kodu sitenizin veya bloğunuzun index kısmındaki <head> kısmının altına yazıyoruz. (Her seferde farklı bir kod veriyor yani her sitenize aynı kodu ekleyemezsiniz.)


Sitenizi ekledikten sonra siteniz onay sürecine girer en geç 48 saat içindede eğer reklam kurallarına uygun bir siteyse onay işlemi gerçekleşir.









ve sitemiz onaylandıktan sonra para kazananmaya başlıyoruz. :) sistemin İstatistikler panelinden herşeyi detaylı olarak takip edebilirsiniz bol kazançlar. 

Üye Olmak için: 

__________________________________________________________________________________

Bugünkü konumuz bu kadardı okuduğunuz için teşekkürler. Herhangi bir sorun yaşıyorsanız yorum bölümünden destek isteyebilirsiniz keyifli günler dilerim..

2 yorum:

  1. hocam head kodunun altına meta tagı yapıştırıyorum ama bir türlü görmedi adnimo yardım eder misin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. iletisim.sanalmuhbir@gmail.com adresine mail atarsanız yardımcı olabilirim.

      Sil