29 Ekim 2017 Pazar

Telefondaki (Mobildeki) Reklamları Engelleme ve Kaldırma ! (İOS,Android)

Yazar Tarih 29 Ekim 2017 Pazar


Öncelikle Herkese Merhaba Arkadaşlar bugün yine farklı bir konuyla karşınızdayım bugünkü Konumuz "Telefondaki (Mobildeki) Reklamları Engelleme ve Kaldırma " bu konuda bir çok forumda ve blog'da bir çok konu gördüm fakat malesef çoğu çalışmayan ve işe yaramayan yöntemler bizim göstereceğim'iz programlar ise daha güvenli daha bilinçli bir internet kullanımı sağlayacaktır. bugünkü konumuzda ise mobil üzerinden nasıl daha güvenli bir şekilde internet kullanabileceğimizi ve telefon bizi rahatsız eden reklamları ve uygulamaları nasıl kaldırabileceğinizi göstereceğim. Hemen Konumuza Dönelim

Telefondaki Sinir Bozucu Reklamları Kaldırma?
Sizde benim gibi internette dolaşırken saçma sapan önümüze çıkan pop-up tarzında sinir bozan reklamlardan nefret ediyorsanız kesinlikle sizinde "Dolphin Browser"'ı kullanmanız gerekmektedir kolay bir arayüzü ve kolay bir kullanım sunan Dolphin Browser tüm pop-up ve daha bir çok virüs içeren reklamları kaldırmaktadır kolay bir şekilde tek bir program indirerek sinirizi bozan tüm reklamlardan kurtulabilirsiniz.

Peki Nasıl İndirebilirim?
Android Kullanıcıları için burdaki Link'ten: Tıkla İndir 
İOS Kullanıcıları için burdaki Link'ten: Tıkla İndir 
BlackBerry Kullanıcıları için burdaki Link'ten: Tıkla İndir 

Peki Nasıl Kullanırım?
İlk olarak tarayıcının sağ üst yada sol alt köşesinde bulunan Yunus simgesine tıklayın ve Ayarlar'a girin. Ayarlar bölümünde en altta Web İçeriğine tıklayın. Sonraki adımda pop-upları engellemek için "Açılır Pencereleri Engelle" butonunu aktif hale getirin.

___________________________________________________________________________________

Cihazım Rootlu Ne Yapmalıyım?
Rootlu bir cihaz kullanıyorsanız hiç üzülmenize gerek yok aynı işlevi gören "AdAway" tam size göre. İlk önce aşağıda verdiğim link'ten programı indirip kurun. daha sonra uygulamayı açarak Daha sonra uygulamayı açarak Download files and apply ad blocking” seçeneğine tıklayın. Uygulama beyaz ve kara liste altında reklamları engellenecek siteleri listeleyecektir.

___________________________________________________________________________________

Bugünkü konumuz bu kadardı okuduğunuz için teşekkürler. Herhangi bir sorun yaşıyorsanız yorum bölümünden destek isteyebilirsiniz keyifli günler dilerim..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder