31 Ekim 2017 Salı

Microsoft Visual Studio Ultimate 2013 Full İndir + (Serial Key)

Yazar Tarih 31 Ekim 2017 Salı

Microsoft Visual Studio Ultimate 2013 Full İndir + (Serial Key) Kurulumu:
İlk verdiğim Link'ten programı indirin Olarak Burada Visual Studio 2013‘ ün hangi diske kurulacağı seçebilirsiniz. Alt kısımdaki seçeneklerden ilki yani “I agree to the Licanse Terms and Privacy Policy” seçeneğini işaretlemek zorunlu. Lisans koşullarını ve gizlilik sözleşmesini kabul ettiğinizi belirtiyorsunuz. Diğer seçenekte ise Visual Studio’ nun geliştirilmesine yardımcı olmak isteyip istemediğiniz soruluyor. Bu seçeneği işaretlerseniz Visual Studio kullanımı ve performans bilgileriniz gibi küçük veriler Microsoft’a gönderilir. Next düğmesi ile sonraki ekrana geçebiliriz.
Bu ekranda Visual Studio’ nun size sağlayacağı geliştirme ortamları ile ilgili detaylar listeleniyor. Örneğin Windows Phone için uygulama geliştirmeyi düşünmüyorsanız Windows Phone 8.0 SDK seçeneğini kaldırabilirsiniz. Buradaki seçenek sayısı aynı zamanda kurulumun süresini de etkileyecek önemli bir unsurdur. Install düğmesi ile kuruluma başlayabiliriz.
Kurulum bittiğinde bizi karşılayacak olan ekran burası. Launch düğmesi ile Visual Studioilk kullanım için çalıştırılmış olur.
Microsoft hesabınızla oturum açmak isteyip istemediğinizi soran ekran gelir. Oturum açmak zorunlu değildir, “Not now, maybe later” ile devam edebilirsiniz.
Programın renk düzenini ve geliştirme ortamı özelleştirmelerini buradan seçebilirsiniz. “General Development Settings” yada “Visual C# Development Settings” ten birini seçmenizi tavsiye ederim.

Hepsi bu kadar, Visual Studio 2013 kurulumunuz gerçekleşti.

Not: Kurulum Kısmı TeknologWeb (Teşekkürler) Sitesinden alınmıştır. (Alıntı)
___________________________________________________________________________
Boyut: 2.8 GB
SıkıştırmaRar / Şifresi: Yok
Tarama: Webroot /
 Durum Temiz.
___________________________________________________________________________

Visual Studio 2013 Serial Keyler:
Version Ultimate: BWG7X-J98B3-W34RT-33B3R-JVYW9
Version Ultimate: 87DQC-G8CYR-CRPJ4-QX9K8-RFV2B
Version Professional: XDM3T-W3T3V-MGJWK-8BFVD-GVPKY
Version Premium: FBJVC-3CMTX-D8DVP-RTQCT-92494

___________________________________________________________________________
Ana Link:

Alternatif Link:
__________________________________________________________________

Bugünkü konumuz bu kadardı okuduğunuz için teşekkürler. Herhangi bir sorun yaşıyorsanız yorum bölümünden destek isteyebilirsiniz Link Kırık ise Lütfen Aşağıdan Yorum olarak Konu İhbar Et diyiniz ve kırık linki belirtiniz düzeltilecektir, keyifli günler dilerim..




3 yorum: